1. Accesul participantilor in sala de examen se va face incepand cu 15 minute inainte de ora programata pe baza cartii de identitate si a dovezii de achitare a taxei de participare.
2. Persoanele care din diferite cauze nu se pot prezenta la timp, pot intra in sala si sustine examenul, cu precizarea ca vor trebui sa se incadreze in timpul ramas la dispozitie.
3. Participantul va folosi pix cu mina albastra sau neagra. Pe foaia de examen nu se va putea scrie cu stiloul sau creionul.
4. Telefoanele mobile se vor inchide la inceputul examenului si se vor preda supraveghetorilor de sala pana la terminarea corectarii examenului.
5. Cartile, caietele si toate celelalte notite se vor preda supraveghetorilor la intrarea in sala de concurs si se vor putea folosi doar la sfarsitul examenului (dupa predarea borderoului).
6. In timpul examenului participantii nu au voie sa vorbeasca intre ei, eventualele intrebari sau nelamuriri vor fi adresate celui mai apropiat supraveghetor, fara a-i deranja pe ceilalti participanti. Orice coversatie intre participanti va fi sanctionata cu anularea lucrarii si eliminarea din examen.
7.Persoanele care pe parcursul examenului au nevoie la toaleta, vor anunta cel mai apropiat supraveghetor si vor merge in liniste fara sa ii deranjeze pe ceilalti participanti.
8. Predarea lucrarii se face dupa terminarea timpului efectiv de lucru. Daca un participant doreste sa predea lucrarea inaintea expirarii timpului de lucru, aceasta va preda borderoul cu raspunsuri si va parasi sala pana la terminarea examenului dupa care poate intra in sala la corectare.
9. Seful comisiei este indreptatit sa verifice orice suspiciune de frauda. Dovedirea oricarei incercari de fraudare a examenului va fi sanctionata cu eliminarea din sala si anularea lucrarii.
10. Pe tot parcursul examenului va fi afisat intr-un loc vizibil tuturor candidatilor, timpul efectiv de lucru ramas.
11. Dupa expirarea timpului de lucru, seful de comisie va anunta incheierea examenlui. Participantii au obligatia de a lasa pixurile jos, de a intoarce foaia de examen pe dos si de a astepta ca supraveghetorii sa le ridice lucrarea de pe masa. Orice tentativa de a mai scrie dupa terminarea timpului va fi sanctionata cu anularea lucrarii.
12. Dupa finalizarea simularii, participantilor li se vor pune la dispozitie raspunsurile corecte si modalitatea de rezolvare, pe care le pot consulta aprox. 30 min. Contestatiile cu privire la continutul grilelor ori raspunsurile acestora se discuta imediat, dupa finalizarea testarii, in aceasta sesiune special dedicata rezolvarii grilelor. Dupa parasirea salii nu se mai accepta contestatii cu privire enuntul/ continutul/ raspunsurile grilelor.
13. Dupa predarea lucrarii, ciornelor si a caietului cu rezolvari, participantul isi poate recupera obiectele predate comisiei la intrare in sala si poate parasi sala.
14. Fotocopierea, transcrierea sau chiar sustragerea subiectelor, raspunsurilor, rezolvarilor este strict interzisa. Orice tentativa de acest gen va fi anuntata public pe site si nu va mai fi lasat sa ia parte pe viitor la activitatile scolii de pregatire pentru admitere la UMF Bucuresti.
15. Rezultatele obtinute vor fi trimise pe mail participantilor cel tarziu in data de 24 iunie 2018 ora 22:00.
16. Contestatiile cu privire la calculul punctajelor se pot depune in 12 ore.
17. Daca din diferite motive, participantul inscris nu va mai putea participa la simulare, i se va restitui taxa de inscriere daca va anunta acest lucru cu minim 3 zile inainte de inchiderea inscrierilor.


Comisia de examen