Ce spun elevii nostri despre aceste cursuri

Pentru mine, cursurile nu au fost o simpla meditatie unde veneam si apoi plecam. Pentru mine, cursurile au fost locul unde am venit mai bine de un an in fiecare weekend cu placere, unde am cunoscut multe persoane, unde am invatat si am acumulat toate informatiile pe care le am acum. Aici am invatat ce inseamna sa asculti si sa inveti chiar si din greselile altor persoane si cel mai important, am invatat ca trebuie sa am incredere in mine si sa-mi depasesc limitele.

Delia P.
Bucuresti, 2018

Prima data cand am venit la cursuri am venit cu o oarecare frica, dar cu o mare curiozitate. Inainte nu pot spune ca ma omoram dupa biologie, dar nici nu-mi displacea. Datorita tie am inceput sa o inteleg si o invatam din mers, mai erau unele capitole pe care nu le invatam pentru ca nu-mi placeau, dar auzindu-te 11 luni cum ne explici caile ascendente si ne puneai sa scriem formula leucocitara sau structura sarcomerului le-am invatat involuntar. Iti multumesc ca ai fost pisalog cu noi si ne-ai "terorizat" Toma Ani

Ani T.
Buzau, 2018

Ceea ce m-a atras cel mai mult la cursurile de fata a fost pasiunea cu care profesorii ne-au pregatit: au fost rabdatori, deschisi la orice nelamurire aveam si ne motivau constant spre a ne depasi limitele.

Andrada C.
Brasov, 2018

Faptul ca sunt o echipa foarte bine pregatita si diferita de ceea ce inseamna pentru un elev "o pregatire normala", sunt motivele pentru care recomand "Admitere Medicina". Profesorii au fost mereu alaturi de noi, ajutandu-ne sa ne ridicam nivelul cunostintelor pentru admitere intr-un mod placut si pe intelesul tuturor.

Bianca P.
Vatra Dornei, 2018

Sunteti niste oameni minunati si o sa imi fie dor sa vin la cursuri!

Alexandra I.
Sibiu, 2015

Iti multumesc ca mi-ai raspuns la intrebari la orice ora a zilei!

Catalin V.
Rosiorii de Vede, 2015

Va multumesc pentru interesul si daruirea fara de care nu ati fi reusit sa ne luminati mintile!

Alexandra S.
Medgidia, 2015

Dragii mei sunteti foarte tari! Indrumatori superbi, prieteni dragi si oameni de suflet! Va multumesc pentru tot ce ati facut, pentru interesul si sufletul acordat!

Andreea T.
Bucuresti, 2015

Nu ne-am imaginat vreodata ca aceste cursuri ne vor aduce atatea beneficii pe toate planurile! A fost o experienta unica si ne simtim mandre ca datorita voua ne vom indeplini visul!

Alexandra N.
Ploiesti, 2014

Se pare ca am ajuns la final ... hmm, urat moment. Cu toate astea, vreau sa va multumesc tuturor pentru tot ce faceti, pentru rabdarea de care ati dat dovada si pentru atmosfera creata la cursuri!

Alexandra R.
Bucuresti, 2014

Va multumesc mult pentru ca m-ati ajutat enorm sa imi gasesc drumul si sa imi indeplinesc visul!

Iulia B.
Bucuresti, 2014

Va multumesc pentru weekendurile pline, dar placute, pentru rabdare si pentru prietenia pe care ne-ati oferit-o. As fi vrut sa scriu mai multe dar daca am scapat de examen, neuronii mei au intrat in vacanta. Va multumesc pentru tot!

Gabriela V.
Bucuresti, 2014

An de an, o multime de oameni ies fericiti de la admitere datorita voua. Cel mai mult mi-a placut simtul umorului pe care l-ati avut cu totii. Bogdan, deschis, extrovertit, agitat sa ne faca sa pricepem, Andrei, rece, precis si cu o cultura pe care pe unii ne-a "demoralizat". Bogdana, cu o gandire logica, atipica unei femei standard a fost ca o "dura mater". Nu am sa va uit niciodata!

Andra R.
Bucuresti, 2013

Va multumesc pentru ajutorul pe care mi l-ati dat in tot acest timp si va multumesc ca ati avut incredere in mine! Va multumesc si pentru toate sfaturile pe care mi le-ati dat si pentru atentia pe care mi-ati acordat-o!

Lidia S.
Bucuresti, 2013

La inceput, cele 6 ore de cursuri pareau interminabile dar daca si la serviciu o sa glumim atat de mult si o sa fie o atmosfera atat de relaxata, o sa merg cu placere chiar si mai mult.
Chiar cred ca toate cursurile m-au ajutat sa inteleg mai bine tot manualul de biologie si sa pun la punct toata chimia.
Va multumesc pentru tot!

Alice S.
Alba-Iulia, 2013

Ne-ati creat un ambient placut de invatare, intelegand totul logic, pe baza schemelor, a imaginilor, ati facut orice pentru a invata mai usor si ne-ati ascultat, indrumat, totul cu multa rabdare. Pe durata acestor cursuri totul a devenit mai usor, mai logic, imbinand utilul cu placutul. Ma bucur ca am avut onoarea de a participa la cursurile sustinute de voi!

Nicoleta B.
Bucuresti, 2013